דימום שבוע 18

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/09/2016 | 23:26 | מאת: שירן

שלום אני נמצאת בשבוע ה18 להריוני בשבוע שעבר היה לי דימום חזק (יותר ממחזור) הלכתי למיון בדקו אמרו שהעובר בסדר ושאני צריכה לנוח וישאר הפרשות חומות במהלך השבוע. אבל עכשיו כבר עשרה ימים אחרי ועדיין יש הפרשות חומות באופן קבוע ושלא מפסיקות (לא חזק ) ולפעמים זה בצבע אדום (גם לא חזק). רציתי לשאול עד מתי ימשיך ההפרשות? מה עליי לעשות?

25/10/2016 | 18:49 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

לאחר דימום כפי שאת מתארת יכולות להיות הפרשות חומות מספר ימים. בכל אופן כדאי לפנות לבדיקת רופא מטפל כולל אולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה