דימום בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/09/2016 | 22:13 | מאת: יעל

שלום, אני בהריון שבוע 3 או 4. ביטא גבוהה מ 1000. בת 35. מהיום בצהריים כאבי בטן ומהערב דימום נרתיקי אדום. זה הריון רצוי מאוד מבחינתי ואני מאוד חוששת. זה לא דימום חום...כמו השתרשות..אלא ממש אדום ומלווה בכאבי בטן כאמור. טרם נבדקתי אצל רופא נשים. האם בהכרח מעיד על הפלה או הריון מחוץ לרחם? או משהו לא תקין כלשהו... אני מאוד בלחץץ

25/10/2016 | 18:32 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

לא כתבת באיזו כמות דימום מדובר. אם מעט הפרשה אדומה המצב שונה מדימום טרי בכמות של וסת. כדאי לפנות לבדיקת רופא מטפל. במידה וסוג דם עם RH שלילי ( למשל A מינוס או B מינוס) יש לפנות בדחיפות לבדיקה במצב של דימום בהריון לצורך החלטה על צורך במתן זריקת אנטי D.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה