חזה גדוש בחלב לאחר כדורי ייבוש

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/09/2016 | 02:53 | מאת: עדנה

שלום רב, בשעה טובה ילדתי ביום שני ניסתי להניק ולשאוב חלב ללא הרבה הצלחה.. החזה כבר התמלא ולא ממש יצא לי חלב ומסיבות אישיות שלי החלטתי שלהפסיק את ההנקה, קיבלתי מרשם לכדורים ולקחתי כדור ביום שישי (4 ימים לאחר הלידה) ואת השני בשבת בבוקר החזה שלי נורא כואב וגדוש בחלב אני מנסה שיטות שונות להקלת הכאב וייבוש החלב כמו עלי כרוב , סמרטוט קר על החזה ולא נראה שיש שיפור ההפך.. החזה נראה מלא יותר וכואב יותר...יש לציין שאין לי חום מה עליי לעשות ? זה כואב נורא ולא נראה כאילו החלב מתייבש, אלא כאילו הייצור גדל אשמח לתשובתכם המהירה ;)

עליך להשתמש בעלי כרוב על השד 2-3 פעמים ביום, למשך כ - 3 ימים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה