חישוב הריון - אחרי שבוע 40

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/08/2016 | 09:35 | מאת: שרית גלעדי

עד עכשיו השתמשתי במחשבון הריון של אתר נוני שהיה מדויק ונתן לי את כל הנתונים - ימים, טרימסטר, שבועות ותאריך לידה משוער כמובן. עכשיו אני בשבוע 41, עברתי את התאריך, מה עושים? כמה זמן זה תקין אחרי תאריך משוער?

18/08/2016 | 12:02 | מאת: רנדה

היי מה נשמע.. אני גם באותו מצב ושאלתי הרבה אם זה תקין ועד מתיי פשוט בבדיקת מוניטור שאת אמורה לבצע כל כמה ימים בודקים אם הצוואר הרחם התחיל להתפתח.. אם אין לך צירים ואין פתיחה ובאולטראסאונד כמות המי שפיר תקינה ויש לו דופק סדיר ונע טוב אז אין סיבה להילחץ יבוא בזמן שהוא ירגיש מוכן התלבטתי כמוך ורציתי כבר ללדת אבל אם הכל תקין אין לך מה לדאוג

19/08/2016 | 16:45 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, אחרי שבוע 40 יש לבצע מעקב הריון עודף אחת ליומיים-שלושה בבית חולים ברוב בתי החולים ממליצים ליילד אחרי שבוע 41 גם אין סיבה מעבר לגיל ההריון בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה