בעיות עיקול אחרי לידה בניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/08/2016 | 04:09 | מאת: מרינה

שלום, יש לי שאלה כללית מאוד. לפני 8 חודשים נולדה בתי הבכורה. עברתי ניתוח קיסרי שאחריו 5 ימים לא היו יציאות ולאחר מכן התחילו שילשלולים. אני אקצר ואומר שעשו לי קנוסקופיה מצלמה מפי הטבעת ומהגרון ועברתי MRI לא מצאו כלום ואז המצב קצת השתפר. יש לי יציאות רכות ואני לא יכולה לאכול מוצרי חלב יש לי המון רגישויות למאכלים ולפני זה הייתי אכלנית של הכל מהכל. שאלה: האם שמעתם על שינוי במערכת עיקול אחרי לידה, IBS או משהו כזה, האם שמעתם תלונות על כך ממישהו או בספרות. תודה מכל הלב

19/08/2016 | 16:35 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, מיד לאחר לידה ובתקופת משכב הלידה לניתוח קיסרי יכולות להיות השפעות על שינויים בפעולת המעיים. עם זאת, לא מוכרת תופעה של התפתחות IBS דווקא אחרי ניתוח קיסרי. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה