בצקת ברגליים אחרי הלידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/08/2016 | 12:32 | מאת: אורית

שלום רב ! ב"ה ילדתי לידה טבעית לפני 11 ימים וזאת לידה רביעית. עדיין הרגליים שלי מאוד נפוחות (ממש כריות). לא הייתה תופעה כזאת באף אחת משלוש הלידות הקודמות. האם עלי לפנות לרופא? איזה סוג של רופא? בכבוד רב ובתודה ! אורית

19/08/2016 | 16:31 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, בצקות לאחר לידה הן תופעה טבעית במיוחד אם היו לפני הלידה (ולא הופעה חדשה) הן אמורות להיספג במהלך הזמן במידה ולא או שיש החמרה או תופעות נוספות מלוות - פני לרופא נשים / רופא משפחה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה