זיהוי הפלה טבעית במהלך הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/08/2016 | 11:49 | מאת: נטע

שלום, אני כרגע בהריון שבוע 6+3, מתחילת ההריון דימומים קלים (הפרשות חומות) אתמול בבוקר החלו דימום משמעותי יותר של דם אדום. הדעתי לבדיקה אצל רופא ונמצא עובר עם דופק בבדיקת אולטרסאונד, כנראה קיים איזה ניתוק בין השיליה לרחם ולכן הדימום. בהמשך היום הדימום המשיך עד ליציאת גוש דם באורך כ-1.5-2 סנטימטר בצבע בורדו כהה, כיצד אני יכולה לדעתי האם זהו דם או שההריון עצמו נפל? הרופא אמר שייתכן ואין זה בלתי צפוי שיפלטו קרישי דם גדולים שכנראה הצטברו בנרתיק. איך אדע לזהות אם יפול ההריון עצמו? לאחר יציאת אותו גוש דם, הדימום נחלש וכעת הפרשות חומות, ומעט קרישים קטנים. אשמח אם תוכל לרשום לי כיצד (אם ניתן) לזהות הפלה. תודה.

19/08/2016 | 16:30 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, בשבוע הריון זה לא ניתן לדעת מבלי לבצע בדיקת US (אולטרהסאונד) בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה