דימום קל בשבוע 19 להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/08/2016 | 20:23 | מאת: לנה

היי. אני בת 45 בהריון ספונטני שבוע 19. עשיתי מי שפיר לפני 11 ימים. בשלושה ימים האחרונים יש לי סימני דם קלים בניגוב בלבד. אתמול היתי במוקד נשים, עשו לי אולטראסאונד ואמרו שהכל בסדר. התופעה נמשכת ואני קצת בלחץ. מה עלי לעשות, ממה זה יכול לנבוע?

17/08/2016 | 21:08 | מאת: לנה

מכיוון שלא קיבלתי תשובה ואני כבר אחרי בירור אז אכתוב ממה זה נבע, יכול להיות שזה יעזור למישהי. הדימום שהיה לי נגרם ע' פוליפ בצבר הרחם וטיפו טיפו טיפו לא קשור להריון. ניתן לבדוק את זה רק בבדיקה ווגינלית או אולטרסאונד ווגינלי. לא במוקד ולא רופא שלי לא עשו את זה. רק כאשר כבר הגעתי למיון בתל השומר חשבו לעשות לי בדיקה ווגינלית.

19/08/2016 | 16:28 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, שמחה לשמוע שנבדקת בכל מקרה התשובה היא תלוית בדיקה ולא ניתן לומר ממה הדימום מבלי לבדוק אותך כולל בדיקה נרתיקית בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה