2 גופיפים צהובים בשחלות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/07/2016 | 17:05 | מאת: ש

מחזור אחרון 17 ליוני. בטא 13 ליולי 104. בטא 17 ליולי 856. היום 27 ליולי (שבוע 5+4) באולטרסאונד נצפה ברחם שק עם 2 בליטות (אני לא זוכרת איך הרופאה קראה להן). הרופאה אמרה שייתכן ואחד הוא חיבור. אין דופק ברור, אבל ראתה סימן לא בטוח לכך באחת מה"בליטות). בכל שחלה נמצא גופיף צהוב אחד. מה ייתכן וזה אומר? יש סיכוי לתאומים? יכול להיות שההריון לא תקין?

02/08/2016 | 23:05 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, יש סיכוי לתאומים לא ברור לי התיאור של בדיקת האולטרהסאונד (בליטות? חיבור?) צריך לעשות אולטרהסאונד חוזר לקביעת תקינות ההריון בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה