המטומה דימומים שבוע 12

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/07/2016 | 02:34 | מאת: שני

שלום רב אני כעת בשבוע 12. בשבוע 6 עקב דימום רב נצפתה המטומה בגודל של 3*1.5. נחתי וקיבלתי זריקות פרוגסטרון ובבדיקה בשבוע 10- ההמטומה נספגה. יום אחרי בדיקה זו שוב מלא מלא דימומים ושוב בית חולים- שם לא ראו המטומה .רק כריש דם קטן בצוואר הרחם. עכשיו שבוע אחרי בשקיפות שהיתה תקינה ברוך השם נצפתה המטומה ברחם 3*6.- גדולה . רציתי לשאול איך ההמטומה חזרה..אמרו לי שהיא נספגה הריי!ממש בלחץ וכבר לא יודעת מה לחשוב מה הסיכוי שגם זאת תיספג?וגם אם כן תמיד היא יכולה לחזור? מה הסיכוי להמשך הריון תקין?אני רק נחה בינתיים..כבר חודש וחצי לעזרתכם אודה

24/07/2016 | 23:25 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, יש אפשרות שהמטומה נספגת ונוצרת אחרת כל עוד ההריון מתפתח והדימום פוסק יש אפשרות די סבירה לספיגה גם של ההמטומה הזו. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה