צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/07/2016 | 14:27 | מאת: מורן

היי ד"ר. שבוע 35 0. משבוע 20 צירונים וצוואר 16 מ"מ, מטופלת באוטרוגסטן וקיבלתי צלסטון בשבוע 25. היום בבדיקה נאמר לי שצוואר הרחם מחוק כמעט לגמרי, באורך 3 מ"מ בערך, רך, מעביר אצבע ועם פאנלינג גדול. עדיין יש צירונים שבאים והולכים. האם יש סיכוי להגיע לשבוע 37? האם בשבוע כזה העובר בדכ נושם בכוחות עצמו? אין צורך במנת צלסטון נוספת? עד מתי צריך להשתמש בנרות אוטרוגסטן? תודה רבה

24/07/2016 | 23:20 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, יש סיכוי להגיע לשבוע 37 העובר לא נושם ברחם רק לאחר שיוצא ובשבוע זה יש הנחה שהריאות בשלות ולכן לא נותנים מנה נוספת של צלסטון בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה