האם ישנה חלופה לבדיקת העמסת סוכר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/07/2016 | 15:19 | מאת: לי

אני רגישה מאד לסוכרים, פירות ופרוקטאנים, ככל הנראה זה מעי רגיז (צריכת פירות גורמת גם לריפלוקס, אסטמה ושילשולים). האם לעניות דעכם ישנה בדיקה חלופית להעמסת סוכר?, הנני חוששת מההשלכות של צריכת כמות גדולה כלכך של גלוקוז. תודה

24/07/2016 | 23:14 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, ניתן לבצע מעקב סוכר יומיומי אך גם הוא כרוך באי נעימות של מספר דקירות ביום אין השלכה לכמות הגדולה של סוכר בהצלחה.

08/10/2018 | 20:28 | מאת: אמא

שלום, איך מבצעים את המעקב סוכר היומי ? כמפה פעמים דקירות ומתי? אודה על פירוט . תודה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה