חום השחר עולה רק לאחר שבוע מהביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/07/2016 | 00:07 | מאת: סיוי

היי אני מנסה להיכנס להריון שנה ושלושה חודשים אחרי 4 חודשים עם איקקלומין שלא צלחו החודש אני מנסה טבעי לפני שאני עוברת צילום רחם ויעבור למרפאת פוריות. אני מודדת חום השחר והחודש עשיתי מעקב זקיקים אז אני יודעת מתי היה הביוץ אבל חום השחר עלה רק שבוע אחרי הביוץ ונשאר גבוה עד היום אני יומיים לפני מחזור והחום עדיין גבוה אבל הוא עלה רק שבוע אחרי הביוץ האם להספיד החודש??

24/07/2016 | 23:13 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, אין להספיד צריך לוודא שאת עושה את הבדיקה כמו שצריך אבל בדיקת הזקיקים לרוב יותר מדוייקת מחום השחר. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה