קיצור צוואר הרחם........

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/06/2016 | 16:01 | מאת: שרה

שלום, אני בשבוע 23. בסקירה התגלה שצוואר הרחם מקוצר - 23 מ"מ. זה הריון שני, אני בת 43, ההריון הקודם שלי הסתיים בלידה מוקדמת בשבוע 33. אני מטופלת מזה 3 שבועות באוטרוגסטן (נר אחד ביום), אך ככל הנראה זה אינו מונע אצלי את התקצרות צוואר הרחם. בנוסף אני מרגישה את הבטן כבדה ומושכת כלפי מטה בעת הליכה. מה ההמלצות במקרה כמו שלי כדי להימנע מלידה מוקדמת נוספת? והאם שמירת הריון יכולה לעזור לי?

01/07/2016 | 15:17 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

שלום לך האופציות למניעת לידה מוקמת כוללות : פרוגסטרון שנמצא במספר וריאציות שאחת מהו שזה האוטרוגסטן שאת נוטלת תפר צווארי ופסארי במקרה שלך את מקבלת הטיפול המתאים בהחלט יש מקום לפנות לרופא שלך לשמירת הריון בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה