דלקת אוזניים שבוע 4 להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/06/2016 | 06:02 | מאת: שיר

שלום, אני כרגע בשבוע 4 או 5 להריון (לא יודעת במדויק את תאריך הווסת האחרונה, עקב דימומים בלתי סדירים). סובלת מדלקת באוזן החיצונית. הרופא רשם לי טיפות לאוזן Ciprodex למשך שבוע. הכאב בלתי נסבל, האם ניתן לקחת כדורי אקמול? האם בטוח לשימוש בשלב כה מוקדם של ההריון? כמה כדורים ניתן לקחת ביממה?

01/07/2016 | 10:56 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

שיר שלום את יכולה לקחת אקמול בהריון במינון הרגיל .. כדור-2 (500 מג לכדור) עד 4 פעמים ביום היתי מציעה לקחת כמה שפחות שמספיק להרגעת הכאב בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה