תחילת הריון מס' שאלות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/06/2016 | 22:40 | מאת: מיכל

ד"ר שלום! גיליתי שאני בהריון חודש ראשון , מרוב התרגשות שכחתי לשאול את הרופאה מס' שאלות . 1. בעוד קצת יותר משבועיים אני טסה האם יש ישנה בעיה עם זה? 2. נראה לי שהחלה לי דלקת קלה בחניכיים האם מותר לעשות כרגע שיננית? 3. אני נמצאת בטיפול פיזותרפי בשל בעיה במפרק הירך , האם מותר לי להמשיך אותו? בתודה מראש...

01/07/2016 | 10:52 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

מיכל שלום 1.אין בעיה עם טיסה 2. יש לברר עם השיננית איזה טיפול היא עושה לרוב הם מודעים למה מוצר ומה אסור בהריון 3. לגבי פיזותרפיה צריך ליידע המטפל על ההריון אינני חושבת שהטיפול מפריע להריון בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה