המלצה על רופא מומחה בהיריון בסיכון גבוה (NAIT)

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/06/2016 | 16:06 | מאת: יונתן פ.

שלום רב, בננו נולד לפני 4 חודשים עם ספירת טסיות של מתחת ל-10,000. לאחר בדיקה בבנק הדם ברמב"ם אוששה ההשערה כי מדובר בתסמונת NAIT שצפויה לחזור (ואולי להחריף) בהריונות הבאים. לצורך תכנון ההיריון הבא אנו זקוקים להמלצה על רופא מומחה בהיריון בסיכון גבוה בעל ניסיון בליווי זוגות עם היריון צפוי עם NAIT. נודה לקבל המלצות בעניין זה. בתודה מראש, יונתן.

01/07/2016 | 10:17 | מאת: דר סג'א ענאבוסי מורה

יונתן שלום במס בתי חולים בארץ מטפלים במרפאות ההריון בסיכון בבעיות דומות ... בעיקר במרכז כגון בבית חולים שיבא... יפנו אותך לרופא הספציפי שיעקוב אחרי הבעיה בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה