כיס נוזל מקסימאלי 12.2 מה זה אומר ? יש סיבה לדאגה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/06/2016 | 22:19 | מאת: ורד כהן

שלום אני שבוע 26 5 הייתי בבדיקה שיגרתית ויצא לי רבוי מיי שפיר ,בבדיקה זה רשום ככה : כיס נוזל מקסימאלי 12.2 סמ ממש נלחצתי והרופא לא הסביר לי כלום רק אמר לי לבוא עוד שבועים במקום עוד 6 שבועות ורק אם עדין יהיה הוא יפרט לי מה זה אומר ... עד עכשיו כל הבדיקות יצאו לי תקינות לחלוטין כולל העמסת סוכר שיצא 93 קצת קשה לי עם החוסר וודאות מה זה אומר בדיוק והאינטרנט לא טורם לי לדאגה תודה מראש על התשובה

16/06/2016 | 22:19 | מאת: ורד כהן

01/07/2016 | 10:14 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

שלום לך ריבוי מים קשור לבעיות אמהיות -בעיקר סכרת ועובריות כולל בעיות מבניות , כרטמוזמליות ,זיהומים ועוד... וחלק גדול מהריבוי מים הוא ללא בעיה ידועה ! כך שנדרש בירור מסויים במידה ואכן יש ריבוי מים בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה