סיכוי להריון חוזר עם תאומים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/05/2016 | 23:23 | מאת: רחלי

אני בת 36 , לפני כשנה נכנסתי בטעות להריון וגיליתי שמדובר בשני שקים , לא הייתי מסוגלת בשלב זה להריון ובטח לא לתאומים וביצעתי הפלה. רופא הנשים אמר לי שאם אכנס שוב להריון הסיכוי שזה יהיה שוב תאומים הוא 1 ל10. האם זה נכון? אין אצלי במשפחה היסטוריה של תאומיים בכלל. אודה לתשובה

31/05/2016 | 23:59 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

אני לא חושבת שניתן יהיה לענות לשאלה שלך באופן מדוייק מאחר ובשלב שבו ביצעת הפלה לא ניתן היה לדעת האם ההריון נסע מביוץ כפול באותו חודש או מביוץ של ביצית אחת שלאחר שעברה הפרייה התפתחה לשני שקי הריון. לאשה שנכנסה להריון תאומים כתוצאה מביוץ כפול נמצאת אכן בסיכון מוגבר להריון תאומים בשנית

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה