בדיקת CMV בהריון-שאלה לגבי תוצאות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/05/2016 | 17:14 | מאת: לירון

שלום ב12/2014 עשיתי בדיקות הריון, ביניהן בדיקת CMV שיצא חיובי גם ל IGG וגם ל IGM. לאחר בדיקת מי שפיר לא אובחנה הדבקת עובר וברוך השם ילדתי ב 08/2015 . כעת שוב בהריון בשבוע 10.בצעתי בדיקת CMV ששוב יצאה חיובית הן ל IGG והן ל IGM. האם הסיכוי להדבקת עובר היא נמוכה מאחר וזו אינה הדבקה ראשונית (שהרי בהריון הקודם היה לי חיובי)? מה אומר המצ''ב שתיארתי מבחינת ההריון הנוכחי. תודה רבה רבה

18/05/2016 | 16:17 | מאת: לירון

גם בשיטת VIDAS יצא IGG ו- IGM חיובי אבל בבדיקת AVIDITY התקבל ערך 0.92 כאשר לפי הטווחים : High avidity IgG:>=0.65

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה