יעוץ גנטי-הפנייה לייעוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/05/2016 | 21:15 | מאת: מרינה ג

היי אני בשבוע 28+5 בבדיקת סקירת המערכות המאוחרת נצפה CPC בגודל 5 מ"מ הופנתי לסקירת מערכות מכוונת לראש והומלץ לעשות ייעוץ גנטי. השבוע, לאחר 6 שבועות מהסקירה המורחבת, בסקירה המורחבת הCPC נצפה באולטרה סאונד וגינלי בגודל של 4.4 מ"מ. הרופאה אמרה לי שאין מה לדאוג כיוון שהציסטה קטנה מאוד והנוזל אמור להיספג ועליי להגיע לביקורת שוב בעוד 5 שבועות. השאלה שלי האם באמת יש צורך בביצוע יעוץ גנטי? האם יעוץ גנטי יכול להוביל לבדיקת מי שפיר במקרה כזה?

31/05/2016 | 13:52 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

אכן מומלץ להפנות לייעוץ גנטי. הקביעה של היועץ הגנטי האם כן או לא מומלץ דיקור מי שפיר תלויה במכלול הממצאים בבדיקות הסקר שבוצעו עד כה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה