בלוטת התריס בהריון שבוע 26

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/05/2016 | 10:55 | מאת: אודליה

שלום, אני בשבוע 26, מתחילת ההריון מטופלת ביוטירוקס 50 מג, עקב TSH באיזור 4-5 בתחילת ההריון. זהו הריון 4, לפני כן עברתי לידה רגילה (לפני 3 שנים) ולאחריה 2 הפלות (מוקדמת ומאוחרת) בכל ההריונות TSH עולה. בהריון הראשון התקין לקחתי אלטרוקסין 50 מג. ואחכ הפסקתי. בהריונות שהסתיימו בהפלות לא נטלתי טיפול והערכים היו סביב 3+. כרגע ביצעתי בדיקת דם וTSH עלה ל3.48 (היה בסביבות 2.5 עם 50 מג יוטירוקס). האם עלי להעלות מינון של הטיפול לדעתכם? (כמובן שאגש לרופא המטפל בהקדם אבל עד שאגיע אליו אני אשמח לשמוע את ההמלצות וחוות דעתכם) תודה רבה, אודליה

08/05/2016 | 23:02 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

צר לי, לא אוכל לייעץ לך לגבי שינויים במינוני טיפול תרופתי קבוע אותו את נוטלת. עלייך להיוועץ עם הרופא המטפל שלך ושמכיר אותך הכי טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה