המשך שאלה תוצאות שקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/04/2016 | 23:24 | מאת: רינת

1- תודה על המענה. ברצוני לבצע את בדיקת הדם שמחליפה את מי השפיר. התחלתי לבדוק והבנתי שיש מגוון רחב של בדיקות כמו: וריפיי, פנורמה ועוד. העם יש איזשהו הבדל בין הבדיקות השונות???? אם כן,מהו ואיך אדע איזו בדיקה לבחור?? 2- אני בת 38 עם שני הריונות תקינים בה וזהו ההריון השלישי. כתבת שתוצאת החלבון בשקיפות כשהיא מעל 2 מהווה אינדיקציה לרעלת הריון. אפשר קצת פירוט? האם זה נכון שרעלת מופיעה רק. אחרי שבוע. 20? האם בהכרח אלקה בזה חו ? 3 - מהבוקר יש לי כאבי ראש מטורפים. לא לקחתי תרופה בגלל ההריון. אני סובלת מכאבי ראש יודעים עוד לפני ההריון. האם יכול להיות שזו רעלת? יש לי תור לרופא בעוד שבוע- האם כדאי ללכת לתור דחוף או שבלל שרעלת מתפתחת אחרי שבוע 20 אין לחץ?

01/05/2016 | 13:35 | מאת: רוני

בהמשך לשאלות של רינת רוצה להצטרף לשתי שאלות על בדיקת הדם שמחליפה מי שפיר..שמעתי שיש גם בדיקת דם מתקדמת יותר בשם גנומיטי, האם אפשר לעשות אותה לפני שבוע 18? ולגבי רעלת הריון, האם זה נכון שאם צורכים סידן בתקופת ההריון אז הסיכוי לרעלת פוחת? תודה רבה על התשובות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה