שאלה לגבי ויטמנים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/04/2016 | 15:41 | מאת: שרי

אני לוקחת חומצה פולית כבר יותר משנה נכנסתי להריון אני בשבוע 7 והרופא נתן לי לקחת ויטמנים בשם פרנטאל. הרוקחת אמרה שאין צורך לקחת יותר את החומצה פוליץ כי בויטמנים האלו ישנו גם המרכיב הזה. זה בסדר? זה נכון?

שלום שרי בשעה טובה. פרנטל אכן מכיל חומצה פולית ואין צורך לקחת במקביל . שימי לב שפרנטל מכיל גם ברזל וזה כדור גדול למדי שבד"כ קשה לקחת אותו בטרימסטר ראשון. אם הסתדרת מצוין. אם זה עושה לך כאבי בטן, מחמיר את הבחילות או אחרים ייתכן שזה קשור לברזל ואז קחי רק את החומצה הפולית שברשותך וחיזרי למולטי ויטמין בטרימסטר השני שם לרוב תרגישי יותר טוב. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה