דימום לפני מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/04/2016 | 17:48 | מאת: דנה1984

שלום ד"ר, לפני כחודשיים עברתי הפלה טבעית ואני מנסה להרות בשנית. שבוע לאחר מועד הביוץ (בדקתי עם מקלונים) הופיע דם טרי ואדום שנעלם מיד ומאז במשך שלושה ימים יש לי הפרשות חומות. מה זה יכול להיות?

שלום דנה דימומים כאלו יכולים לנבוע מדימום שמקורו בהשרשה אבל לרוב הם אינם נמשכים. המתיני לווסת. אם הרית - מצוין. אם לא נצטרך לראות מה קורה חודש הבא. אם זה ארוע שחוזר על עצמו צריך לבצע US ולבחון שאין פוליפ או שארית. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה