המשך שאלה על צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/04/2016 | 19:57 | מאת: מבואסת

תודה רבה על המענה. בהמשך לשאלה על צוואר באורך 16 מ"מ בשבוע 23 - יש לי תור נוסף לרופא רק בעוד שבועיים. האם לא מאוחר מידי? האם כדאי להתחיל טיפול תרופתי ומעקב באופן דחוף יותר? בנוסף יש לי ילד בן שנה וחצי האם מותר להרים אותו?

שלום את הטיפול בנרות אוטרוגסטן צריך כבר להתחיל . בדר"כ עושים ביקורת אורך צוואר כעבור שבוע כדי לוודא שאין דינמיקה צווארית ואח"כ אפשר לרווח לאחת לשבועיים לפי מצבך. אין בעיה להרים את הבן שלך. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה