קרום דק בדופן שק ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/04/2016 | 12:41 | מאת: עדיין

שלום אני בהריון בשבוע 8 בבדיקת אולטרסאונד ניצפה שק הריון עם עובר אחד, גבולות סדירים, שק חלמון+דופק. בנוסף נצפה בתוך שק ההריון קרום דק. הרופא שראה אותי אמר שאין סיבה לדאגה וזה אמור להתבקע עם גדילת הרחם. אני מאד מודאגת. האם זה מסוכן להתפתחות העובר? תודה

הי קשה לענות על זה כי אין לי פרטים של הממצא אבל אם מי שעשה את זה חושב שזה תקין נשמע סביר לגמרי. בכל מקרה נמתין לאולטרה סאונד הבא ונראה מה מתפתח. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה