חיסונים לפני כניסה להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/02/2016 | 01:40 | מאת: אורית

שלום, בבדיקות נוגדנים לפני כניסה להריון יצא לי שהנוגדנים לאבעבועות רוח: IgM-שלילי ו-IgG-גבולי (לא זכור לי שחלתי בעברי באבעבועות רוח). רציתי לברר בקשר לחיסון - האם עליי להתחסן במנה אחת או שתיים? וכמה זמן מומלץ לחכות לאחר החיסון לפני כניסה להריון? (באינטרנט הדעות משתנות בין חודש לשלושה חודשים). כמו כן חוסנתי השבוע נגד אדמת היות והיתה לי רמת נוגדנים נמוכה (23) ובילדותי חוסנתי רק פעם אחת. האם אני צריכה להמתין זמן כלשהו לפני קבלת החיסון לאבעבועות? תודה מראש.

כדאי להתחסן לאבעבועות אפשר עכשו המתיני 3 חודשים לכניסה להריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה