איחור והתוצאה עדיין שלילית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/02/2016 | 10:11 | מאת: יעל

שלום! בדכ הוסת אצלי לא סדירה, אך לאחר תקופה עם גלולות בפעמיים האחרונות היה סידטר כאשר הפעם האחרונה הייתה ב10/01/16. היום (11/02/16) ביצעתי בדיקת הריון ביתית והראה שלילי. לציין כי סביב ימי הביוץ היו הפרשות מרובות ולאחר כשבוע היה דימום קליל בניגוב ובאותו היום עבר. כל הכאבים הבחילות הנלווים כמובן. מאז ועד היום ההפרשות הרגילות בצבעי לבן צהבהב נמשכות וכאבי עקיצות לסירוגין בבטן התחתונה. הוסת עוד לא הגיעה (אמורה הייתה להיות ב09/02/16) וגם ממש לא מראה סימנים והתוצאות בדיקה ביתיות מראות שלילי. מה הסיבה לכך ומה כדאי לעשות?

אם את עם גלולות אז אין ביוץ אם הוסת לא מגיעה בקרוב גשי לבדיקה

12/02/2016 | 15:35 | מאת: יעל

אני לא עם גלולות.. אני יודעת שהיה ביוץ עפי ההפרשות. אנחנו כן מנסים להכנס להריון. עכשיו אפשר הסבר לבעיה שלי?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה