בדיקת הריון - ממש דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/02/2016 | 16:57 | מאת: דניאלה ט

שלום, הפסקתי את הגלולות לפני חודשיים. לאחר 31 יום קיבלתי מחזור בתאריך 02/01 וקיימתי יחסים לא מוגנים בתאריכים 13/01,21/01,28/01. בתאריך 15/01 הרגשתי את הגוף מבייץ (הפרשות לבנות צמיגיות). לפני השימוש בגלולות המחזור שלי היה סדיר. אני כבר באיחור של שבוע. היום ביצעתי בדיקת דם והתוצאה יצאה 5> מה זה אומר? מה קורה לגוף שלי ? למה המחזור לא מגיע? יש עדיין סיכוי להריון ?

אינני יודע איזה בדיקה עשית הבדיקה להריון היא HCG אם זה מה שעשית והתוצאה קטנה מחמש זה שלילי כלומר את לא בהריון אם הווסת לא מגיעה גשי לגינקולוג שלך

10/02/2016 | 09:58 | מאת: דניאלה ו

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה