ארוחות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/02/2016 | 20:03 | מאת: נטלי

שלום אני בד"כ הולכת לישון מאוד מאוחר(בסביבות 5-6 בבוקר) כי אני לא נרדמת בלילה וקמה בצהריים אחה"צ ויוצא שארוחת הבוקר יוצאת בשעה 15:00 או 16:00 רציתי לשאול אם זה משנה מתי בדיוק אוכלים כל עוד מקפידים לאכול 3 ארוחות ביום ? כמו כן יש ימים שאני קמה בבוקר אוכלת נניח ב12:00 ואח"כ חוזרת הביתה והולכת לישון(כי לא ישנתי הרבה בלילה) קמה ב18:00 ואוכלת ב18:00. בסופו של דבר משתדלת לאכול 3 פעמים ביום ובין הארוחות.. כל עוד אוכלת 3 ארוחות מלאות זה משנה באילו שעות אני אוכלת והפרש השעות בין הארוחות? כרגע אני בשבוע 21.

רצוי סדר יום טוב יותר אבל לא נראה לי שלוח הארוחות שלך מזיק להריון. להקפיד על ארוחות מאוזנות וכמות הקלוריות המומלצת

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה