תוצאות בדיקת CMV

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/01/2016 | 15:50 | מאת: תמר

היי, אני בת 26, שבוע 23 להריון. בתוצאות בדיקת CMV שעשיתי, אלו התוצאות שקיבלתי: CMV AB IgG - 135.8 Reactive CMV AB IgM 0.96 Grayzone (מתבקשת דגימה נוספת בעוד 3 שבועות) CMV IgG VIDAS - 0.48 CMV IgM VIDAS - 0.27 Negative CMV IgG AVIDITY (VIDAS) 0.78 AV מה אומרות התוצאות? קצת בלחץ.. תודה

31/01/2016 | 23:26 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, לפי תשובות אלו נראה שעלה חשד להדבקה בCMV במהלך ההריון. בדיקה חוזרת היתה שלילית ובכל מקרה הדבקה של למעלה מ3 חודשים אחורה (כתלות בשבוע בו ביצעת את הבדיקות) בהצלחה

31/01/2016 | 23:33 | מאת: תמר

ביצעתי בדיקה אחת. לא הבנתי את החלק השני של התגובה שלך... אשמח להסבר. תודה :)

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה