אספירין בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/01/2016 | 11:40 | מאת: נ

היי. אני בהריון שני ברוך ה' . הרופאה שלי אמרה שאטול במשך כל ההריון אספירין . משום שאת ילדי הקודם ילדתי בשבוע 39+5. במשקל 2.260(לפי דעתי בגלל גנטיקה) אני לא ממש מעונינת לקחת את הכדור אם לא חייבים, הרופאה טוענת שזה עוזר להמריץ את הדם ברחם וגם שזה יכול למנוע חוסר התפתחות בעובר. אשמח להמלצתכם. תודה מראש.

31/01/2016 | 23:25 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, אין התוויה חד משמעית לאספירין בשל IUGR (עובר קטן) למרות שיש רופאים שנוהגים לתת. עם זאת, יש לבצע בירור קרישיות יתר נרכשת לאור העובר הקטן ולפי התוצאות להחליט על מתן האספירין בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה