שבוע 5+4

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/01/2016 | 20:20 | מאת: עינת

אני בת 39 2 לידות תקינות ובשנה האחרונה 3 הפלות בשבוע 6 בערך. נצפה פוליפ בצילום רחם והוסר בהיסטרוסקופיה. כרגע אני בשבוע 5+4 לפני יומיים בטא 3600 היום בטא 4100 עליה נמוכה. ביצעתי היום אולטרסאונד נצפה שק הריון + חלמון ללא קוטב עוברי. הרופאה ביקשה שוב אולטרסאונד עוד 3 ימים.ולא אמרה לי כלום מעבר. האם בגלל שהעלייה בבטא לא תקינה אז זה אומר שההריון אבוד?

27/01/2016 | 10:29 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, עליה כזו אינה אומרת בוודאות שההריון לא תקין יש לבצע US כפי שהונחית בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה