בטא 877

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/01/2016 | 15:29 | מאת: תהילה

בתאריך 25/12 החזירו לי 2 עוברים קפואים, על בסיס ביוץ טבעי. ב 1/1 היה לי דימום של כמה ימים, בתאריך 4/1 עשיתי בדיקת בטא ויצאה שלילית. ביום חמישי, 21/1 עשיתי בדיקות דם לקראת התחלת פרוטוקול חדש לשאיבה והפלא ופלא גיליתי בטא 877!! למחרת עשיתי בטא נוספת שהראתה 851. באולטרסאונד נצפה נקודה קטנטנה שחורה בחלל הרחם. האם זה בוודאות הריון שלא התפתח? או שיש סיכוי שאולי הבטא תמשיך לעלות?????

27/01/2016 | 10:32 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, בדיקת הבטא מעידה על הריון אם בוצע באותה מעבדה וישנה ירידה כמו שתיארת ככל הנראה ההריון אינו תקין אך לא בוודאות יש לבצע מעקב US ומעקב בטא בדם עלייך לפנות לבדיקת רופא בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה