הרפס גניטלי בהיריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/11/2015 | 09:38 | מאת: קרן

שלום, אני נשאית הרפס גניטלי מזה מספר שנים. כרע אני בשבוע 36 להיריון ראשון. רופא נשים שלי עשה בדיקה גינקולוגית בשבוע 34 לוודא כי אין נגעים חיצוניים ולדבריו זה מספיק כדי לשלול התפרצות. האם בכל זאת עלי לקבל טיפול מונע לפני לידה? אני מאוד חוששת מניתוח קיסרי אך כמובן לא מוכנה לסכן את העובר בשום אופן. אודה לתשובתכם כיצד עלי לפעול ואיך עלי להגן על התינוק בצורה מיטבית

25/11/2015 | 15:25 | מאת: ד"ר דנה אירגה

האם היתה התפרצות בהריון? מתי לאחרונה היתה? האם קיבלת טיפול בהריון? תוכלי לבדוק את בטיחות טיפול במרכז הטרטולוגי ויש להתייעץ שוב עם רופא מטפל או הריון בסיכון ולהבדק שנית ולשקול אם יש צורך במתן הטיפול בהצלחה

25/11/2015 | 15:45 | מאת: קרן

לא הייתה התפרצות הרפס בהיריון ולא קיבלתי כל טיפול מונע, ההתפרצות האחרונה הייתה לפני כשנה. האם קיים טיפול בטוח בהיריון? או שעלי לסמוך על מה שאמר רופא נשים?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה