בהריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/11/2015 | 15:57 | מאת: רוית

חייבת עזרה דחופה! ממש לא מעוניינת בעוד אכזבה.. אני בת 26, נשואה ומנסה מזה כארבעה חודשים להכנס להריון, מחשבת ביוץ וכל היתר. קיבלתי מחזור ב-25.10.15, והמחזור שלי מאוד מדוייק כמו שעון-28 יום. הייתי אמורה לקבל מחזור אתמול ולא קיבלתי. במסגרת בדיקות אצל רופא נשים הוא החליט סתם לתת לי לעשות בדיקת הריון כי היו לי כתמים חומים אחרי המחזור האחרון. עשיתי בדיקת הריון ב-17.11.15, יום שלישי שעבר והבדיקה הייתה שלילית :( ייתכן והבדיקה טעתה ולא ראו הריון?? אחרת איזה סיבה יש למחזור שלי לאחר??

24/11/2015 | 06:32 | מאת: ד"ר דנה אירגה

ייתכן כי הבדיקה בוצעה מוקדם יש לחזור על בדיקת הריון- בטא בדם וייתכנו סיבות שונות לאיחור בוסת, בכללן גם לחץ נפשי.. אנא פני ליעוץ רופא נשים מסודר בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה