הפרשות השתרשות?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/11/2015 | 15:56 | מאת: אנונימיתוש

היי.. אני ובעלי מנסים מאפריל בערך להיכנס להריון, חייבת לציין שהמחזור שלי לא סדיר- נע בין 32 יום ל38 יום פלוס מינוס. הווסת האחרונה הגיעה ב22.10 ובתאריך 6.11 וביום למחרת מקלוני הביוץ הראו שיש ביוץ. מיום שישי האחרון 13.11 התחילו הפרשות חומות..כמעט ולא דמיות.. ברמה שלא מפריעה או דורשת פד או טמפון. רציתי לדעת האם ייתכן הריון או השתרשות בשלב כזה? רופאת הנשים אמרה שבינתיים עדיף לחכות ולא למהר לבדוק.. שאפשר עוד לחכות לתחילת שבוע הבא.

16/11/2015 | 22:50 | מאת: ד"ר דנה אירגה

ייתכן כי מדובר בהשתרשות יש להמשיך מעקב ולבצע בטא בהמשך בהצלחה

18/11/2015 | 14:30 | מאת: אנונימיתוש

היי, תודה על המענה המהיר. מחר אמורה לעשות בדיקת דם לבירור האם יש הריון. בדיקה ביתית כבר אמורה לזהות הריון בשלב כזה? למרות שלא נחשב איחור במחזור בינתיים? ושאלה אחרונה, במידה ולא מדובר בהריון, מה יכולות להיות הסיבות למצב כזה?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה