הריון מהפרייה או קליטה טבעית?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/10/2015 | 12:32 | מאת: מאיה

שלום! בת 29, לאחר החזרה של 2 בלסטוציסטים שהוחזרו חמישה ימים לאחר ביוץ). החזרה על בסיס פיוריגון (כשבוע וחצי) ואוביטרל. אתמול ביצעתי בדיקת בטא שיצאה חיובית- 728. בצהרי היום שבו הזרקתי את האוביטרל קיימתי עם בעלי יחסי מין לא מוגנים. זה אירע בסביבות הצהריים והזרקתי אוביטרל בשעה שמונה בערב. זאת אומרת שעברו כ40 שעות מרגע יחסי המין ועד לביוץ שנגרם עקב האוביטרל. האם יתכן ומה הסיכוי של הפרייה טבעית? אנחנו מטופלי ivf pgd עקב נשאות לטאי זקס ולא היינו מעוניינים להיקלט באופן טבעי.

13/10/2015 | 10:46 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, בהחלט יש סיכוי גם להריון טבעי ולא מההחזרה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה