אגיסטן 3 קרם ואגינלי עם מוליך להדרת הקרם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/10/2015 | 08:48 | מאת: לינה

ד"ר שלום רב, שבוע 31, בבדיקת שתן יצאה שיש לי קנדידה. לא מרגישה אי נוחות או גירוד, יש לי קצת הפרשות. רופאת הנשים שלי בחופש לכן רופא המשפחה שלי נתן לי אגיסטן 3 קרם ואגינלי עם מוליך להדרת הקרם. האם זה בטוח לשימוש בהריון? כי החדרת הקרם זה כבר לא שימוש חיצוני, או שכן? תודה רבה וחג שמח, לינה

13/10/2015 | 09:38 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, אין מניעה משימוש באגיסטן נרתיקי בהריון בהצלחה

18/04/2017 | 20:37 | מאת: שלי

היי אני מניקה וכרגע סובלת מפטרייה בנרתיק והרופא שלי לא זמין לי אני רוצה להשתמש באגיסטן וגינלי וכבר השתמשתי בעבר זה אפשרי בהנקה(?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה