עצה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/09/2015 | 12:08 | מאת: נמצאת בחו"ל

הי, המחזור איחר לי בשבועיים, עשיתי 3 בדיקות הריון ביתיות וגיליתי שאני בהריון... אני נמצאת בחו"ל לתקופה ובהתאם לביטוח הרפואי כאן אני עדיין לא יכולה ללכת לרופא! (רק בעוד שבועיים), אחרת תקופת ההריון לא תכוסה. האם זה הגיוני לחכות עוד שבועיים לבדיקה אצל רופא, ומה כדאי לעשות/לא לעשות בינתיים?

12/10/2015 | 19:43 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, אם את מרגישה טוב ללא כאבי בטן או דימומים - ניתן לחכות שבועיים לבדיקת רופא בינתיים - יש ליטול חומצה פולית ולהמנע מחשיפה לקרינה מיינת / חומרים טרטוגנים בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה