תחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/08/2015 | 11:23 | מאת: ענת

שלום, לאחר תקופה ארוכה של טיפולי פוריות בשעה טובה נקלטתי [ כרגע שבוע רביעי] רציתי לדעת מבחינת מאכלים- האם מותר לאכול חומוס קנוי, לאבנה או גבינת שמנת?? ולגבי מאמצים- האם מותר לי לרכב על אופניים או לשחות? תודה רבה

01/09/2015 | 20:31 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, אין כל בעיה במאכלים שציינת (בהנחה שהם מפוסטרים) מבחינת מאמצים - כל דבר שהיית רגילה אליו לפני ההריון - יכולה להמשיך, במידה ואלו מאמצים חדשים - לא מומלץ דווקא בהריון להתחיל עימם. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה