ניתוח בהרדמה מלאה בשבוע 15

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/08/2015 | 23:50 | מאת: שני

שלום אני בשבוע 15 ואני צריכה לעבור ניתוח לכריתת דיסק בעמוד השדרה בהדרמה מלאה.. משך הניתוח כשעתיים. אשמח לדעת מהם הסיכונים של ההרדמה על העובר ועל התפתחותו? מה הם הסיכוי לנזק מבחינה סטטיסטית?(אין לי דרך למנוע את הניתוח)

01/09/2015 | 20:33 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, ניתוחים שאינם דחופים עדיף לבצע לפני או לאחר ההריון ניתוחים דחופים מבצעים בכל זמן בהריון אך עדיף בשליש ראשון או שלישי לניתוח שאינו בטני (כמו שלך) - אין השפעה לניתוח עצמו על ההריון. ההרדמה מביאה להשפעה זמנית אצל העובר - כמו ההשפעה עלייך. ברוב בתי החולים מבצעים US לאחר הניתוח לוודא שהכל תקין. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה