חשיפה כימיקלים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/08/2015 | 21:41 | מאת: עדי

הי אני בשבוע 12 להריון. בשבוע 9 נחשפתי חד םעמית לריסוס מסיבי של חומר הדברה בגן אירועים. לא חשתי בחילה או הקאות לאחר מכן. האם יכול להפיע על העובר? כמו כן. מתחילץ ההריון אני שוטפת ידיים בעבודה מספר( 5-6) פעמים ביום בסבון כללי זול שבטח משמש גם לכלים ולרצפה ואני לא בטוחה בכלל מה הרכיבים בו. האם זה עובר לעובר כשנספג בעור? מה הנזק האפשרי ואיך ניתן לדעת אם חלילה השפיע עליו? תודה

27/08/2015 | 21:53 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, לגבי חומר ההדברה - את צריכה לברר איזה סוג ולשאול במכון הטרטוגני (חפשי מס' טלפון בגוגל) לגבי הסבון - אין בעיה. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה