הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/08/2015 | 09:59 | מאת: חנה

בוקר טוב! המחזור איחר לי ביומיים, וגם כאשר הגיע הוא לא ממש דמה למחזור... היו לי 3 ימים של "התחלת מחזור" או "סיום מחזור"- משמע, הפרשות קלות בצבע חום-אדום כמו שיש בתחילה ובסיום של מחזור. מעולם המחזור שלי לא נראה כך ולכן אני שואלת האם יש איזשהו סיכוי שזה הריון? שאלה שניה- אם זה אכן הריון- האם הדימום מסמן משהו לא טוב? שאלה שלישית- האם עליי להפסיק ליטול ציפרלקס 15 מ"ג עד אשר אעשה בדיקת הריון? תודה!

27/08/2015 | 21:49 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, יש סיכוי שזה הריון אם זה הריון הדימום יכול לסמן על השרשה של ההריון או לחילופין הפלה מאיימת - יש לבצע בדיקת אולטרסאונד כדי לוודא לגבי הציפרלקס - תלוי בהתוויה בגינה את נוטלת אותו. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה