אנטי אייג'ינג בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/08/2015 | 02:26 | מאת: מרינה

שלום לרופא! השתמשתי בלחות וקרם עינים של אנטי אייג'ינג אני ב 24 שבועות להריון וממש חוששת לא ידעתי שאסור להשתמש בהריון,השתמשתי ב3 חודשים האחרונים רק בסופי שבוע, ובשלושת הראשונים השתמשתי אבל לא כל יום. כמובן שהפסקתי!!! האם גרמתי נזק כלשהו לעובר??? מה ניתן לעשות?במה אני יכולה להשתמש בהריון? תודה מראש!

27/08/2015 | 21:47 | מאת: דר' הילה שרעבי

שלום וברכה, ככל הנראה לא גרמת שום נזק עם זאת, איני יודעת מה מרכיבי התכשיר שבגינו אסרו לשימוש בהריון. יש לברר מול מכון טרטוגני (חפשי מס' טלפון בגוגל) כשהתכשיר עם מרכיביו מולך. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה