בטא נמוך?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/08/2015 | 14:26 | מאת: לילי

שלום. בדקתי ערכי בטא בשבוע 6 0 (30.7) ויצא לי 1490. בדקתי שוב היום (02.08) ויצא 3179. האם זה בסדר? אני קצת לחוצה כי אני לא מרגישה תסמיני הריון כמעט כלל... אין לי כמעט בחילות רק כאבים דמויי כאבי מחזור קלים.

09/08/2015 | 14:14 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, השינוי בערכי הבטא בתחילת הריון הוא מאוד שונה בין אישה לאישה ובין הריון להריון כנ"ל לגבי תסמיני הריון במקרה שלך יש עליה יפה בערכי הבטא בערך כזה אמורים כבר לראות שק הריון בבדיקת אולטראסאונד מציעה שתקבעי תור לרופא הנשים לוודא תקינות ההריון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה