החלקה טבעית והסרת שיער

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/08/2015 | 12:18 | מאת: ליאת

היי, 1. ישנה החלקה טבעית שנקראת "סברה" בין היתר יש בה חינה שחורה. האם יש בעיה להשתמש בהחלקה שכזו במהלך ההריון? *הספר טוען שלא אך איננו נותן את המרכיבים המצויים וקראתי באתר שחינה שחורה היא בעייתית כי יש בה פרפאפנילן דיאמין. 2. האם זה בסדר להסיר שיער במכונה (שאיננה הסרת שיער לצמיתות)? תודה

09/08/2015 | 14:12 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, לגבי השאלה הראשונה - עדיף שתבררי מול המכון הטרטוגני בהדסה עין כרם או ברמב"ם (טלפונים תחפשי בגוגל) לגבי השאלה השניה - אין מניעה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה