מה קורה למחזור שלי..?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/07/2015 | 12:31 | מאת: שירן

בוקר טוב, קודם כל אציין שאני מעוניינת בהריון בע"ה... אורך המחזור בחודשים האחרונים היה: 27 27 30 30 31 מחזור אחרון ב22/06/15 ומאז אין כלום אפילו לא סימן.. אתמול ביום ה34 למחזור צמתי את תשעה באב ובערב עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית.. אז לשאלות...: 1. האם יתכן שהבדיקה טעתה (כי זה מוקדם מידי או כי זה היה בשתן של הערב)? 2. האם הצום משפיע על הבדיקה הביתית? 3. אם שתי התשובות הן לא אז מה קורה עם המחזור שליי... ואיך אדע מתי אני מבייצת...? תודה וסליחה על האורך...

לצום אין השפעה, עליך להבדק ע"י רופא כולל בדיקות דם הורמוניליות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה