טיפול שיניים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/07/2015 | 17:10 | מאת: ספיר

שלום, ברוך השם אני בהריון בחודש 5. אני צריכה לבצע עקירה כירורגית באחת מהשיניים הטוחנות שלי (שן אחת לפני אחרונה בצד שמאל למעלה). רציתי לדעת אם יש סיכון בטיפול שיניים בהריון? אני סובלת מכאבי שיניים מאוד חזקים, קשה לי לאכול וקשה לי לישון בלילה.. אשמח לתשובה תודה :)

09/08/2015 | 14:03 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, אין כל בעיה עם עקירה כירורגית בהריון להפך, רצוי לטפל במצב זיהומי/דלקתי במידה ויש צורך בצילומי שיניים פשוטים (לא CT) - יש לדאוג לכיסוי הבטן עם מגן עופרת בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה